Advertisement

Arda Turan Messi - Barcelona vs Real Betis, La Liga - What time is the match ... / Milli gururumuz arda turan`ın 09.01.2016`da barcelona ile granada arasında oynanan i̇lk lig barcelona'ya 5 yıllık imza atan arda turan, messi mi ronaldo mu sorusuna messi bugünün değil.

Arda Turan Messi - Barcelona vs Real Betis, La Liga - What time is the match ... / Milli gururumuz arda turan`ın 09.01.2016`da barcelona ile granada arasında oynanan i̇lk lig barcelona'ya 5 yıllık imza atan arda turan, messi mi ronaldo mu sorusuna messi bugünün değil.. Ancak arda kalitesi çok yüksek olağanüstü bir oyuncu. Arda turan'ın çok eleştirildiğini bildiğini söyleyen messi, arda turan'ı ülkesinde çok eleştirdiklerini biliyorum. Ben olsam ben de çağırmam messi neden çağırsın ki ? Messi'nin pasıyla sağdan ceza sahasına giren milli oyuncunun hafif çaprazdan yapğtığı vuruşu kaleci lopez kurtardı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Lionel messi'nin arda turan'a karşı böyle bir tavır almasının nedeninin, milli oyuncunun yeteri kadar çalışmaması ve takımın başarısı için yeterli gayreti göstermiyor olması gösterildi. Lionel messi thinks arda turan should leave. Arda turan'ın çok eleştirildiğini bildiğini söyleyen messi, arda turan'ı ülkesinde çok eleştirdiklerini biliyorum. Messi, soyunma odasında bile arda turan'a selam vermiyor. Messi'nin düğününde arda yok, eto'o var.

Messi'den Arda Turan ve Mesut Özil yorumu | NTV
Messi'den Arda Turan ve Mesut Özil yorumu | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Arda turan'ın bu hareketine rağmen, messi 3'te 3 yaparak alkış topladı. Barcelona'ya 5 yıllık imza atan arda turan, messi mi ronaldo mu sorusuna messi bugünün değil. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Messi'nin pasıyla sağdan ceza sahasına giren milli oyuncunun hafif çaprazdan yapğtığı vuruşu kaleci lopez kurtardı. Lionel messi'nin arda turan'a karşı böyle bir tavır almasının nedeninin, milli oyuncunun yeteri kadar çalışmaması ve takımın başarısı için yeterli gayreti göstermiyor olması gösterildi. Milli futbolcu arda turan, barçalı yıldızılar neymar ve pique'nin olduğu etkinlikte messi sorusunun cevapladı. Arda turan'ın çok eleştirildiğini bildiğini söyleyen messi, arda turan'ı ülkesinde çok eleştirdiklerini biliyorum. Arda turan, fanati̇k'i barcelona'daki evinde ağırladı, 'merhaba ben arda' diyerek karşıladı.

Ancak arda kalitesi çok yüksek olağanüstü bir oyuncu.

Messi , basın toplantısında aa muhabirinin sorusu üzerine son iki maçta arda turan ile oynamaya başladıktan. Lionel messi basketbol topuyla atış yaptığı sırada arda turan terlik fırlatarak arjantinli yıldızı şaşırtmaya çalıştı. Arda turan, fanati̇k'i barcelona'daki evinde ağırladı, 'merhaba ben arda' diyerek karşıladı. Messi'nin düğününe katılmayan takım arda turan'in mikanos tatili. Davetliler arasında yer alan arda turan düğüne gitmedi. Milli futbolcumuz arda turan ve messi ile ilgili bir haber yapan site, ikilinin arasının iyi olmadığını ve birbirleriyle konuşmadıklarını iddia etti. Barcelona'ya 5 yıllık imza atan arda turan, messi mi ronaldo mu sorusuna messi bugünün değil. Barcelona'nın yıldız oyuncusu lionel messi, takım arkadaşı arda turan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Barcelona'nın süper yıldızı lionel messi, attığı ilk golün ardından arda turan'a sarılıp kulağına bir şeyler söyledi. Dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen messi hakkında da açıklamalarda bulunan milli. Barcelona star lionel messi is reportedly considering his future at the club, while midfielder arda turan is said to be expected to leave camp nou for galatasaray. 30 yaşındaki messi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, medipol başakşehir 'e transfer olan arda turan'ın da bulunduğu fotoğrafa yer vererek, arda, yeni dönemde sana bol şans diliyorum. Arda turan'ın çok eleştirildiğini bildiğini söyleyen messi, arda turan'ı ülkesinde çok eleştirdiklerini biliyorum.

Messi'nin pasıyla sağdan ceza sahasına giren milli oyuncunun hafif çaprazdan yapğtığı vuruşu kaleci lopez kurtardı. Messi'nin düğününe katılmayan takım arda turan'in mikanos tatili. Ödül töreni sonrası fanatik'ten mehmet çağrı davran'a konuşan barcelonalı yıldız arda turan'ın durumu ve ronaldo ile rekabetini anlattı. İşte messi'nin takımdan gönderilmesini istediği oyuncular: Barcelona'nın süper yıldızı lionel messi, attığı ilk golün ardından arda turan'a sarılıp kulağına bir şeyler söyledi.

Arda Turan, sobre Messi: "Es un milagro de Dios" | FC ...
Arda Turan, sobre Messi: "Es un milagro de Dios" | FC ... from 4.bp.blogspot.com
Milli futbolcu arda turan, barçalı yıldızılar neymar ve pique'nin olduğu etkinlikte messi sorusunun cevapladı. Messi'nin pasıyla sağdan ceza sahasına giren milli oyuncunun hafif çaprazdan yapğtığı vuruşu kaleci lopez kurtardı. 30 yaşındaki messi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, medipol başakşehir 'e transfer olan arda turan'ın da bulunduğu fotoğrafa yer vererek, arda, yeni dönemde sana bol şans diliyorum. Milli futbolcumuz arda turan ve messi ile ilgili bir haber yapan site, ikilinin arasının iyi olmadığını ve birbirleriyle konuşmadıklarını iddia etti. Meanwhile, speaking earlier this month, galatasaray coach igor. Milli gururumuz arda turan`ın 09.01.2016`da barcelona ile granada arasında oynanan i̇lk lig barcelona'ya 5 yıllık imza atan arda turan, messi mi ronaldo mu sorusuna messi bugünün değil. Furkanozkann barcelona tr sayfamızı beğenin. Messi , basın toplantısında aa muhabirinin sorusu üzerine son iki maçta arda turan ile oynamaya başladıktan.

Arda turan'ın bu hareketine rağmen, messi 3'te 3 yaparak alkış topladı.

Hafta sonu oynayacakları barcelona maçını değerlendiren arda turan, barcelona, dünyanın en iyi takımı. Arda turan'ın, barcelona'nın arjantinli yıldızı lionel messi ile arasının bozuk olduğu iddia edildi. Barcelona'nın yıldız oyuncusu lionel messi, takım arkadaşı arda turan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arda turan'ın bu hareketine rağmen, messi 3'te 3 yaparak alkış topladı. Haberde yer alan iddiaya göre; O da takım asla pes etmiyor. messı'ye kendini hatırlattım. And he reportedly cannot fathom why turan is behaving the way he is. Arda turan ve lionel messi instagram hesabım: Meanwhile, speaking earlier this month, galatasaray coach igor. 25 kasım 2017 cumartesi saat: Milli gururumuz arda turan`ın 09.01.2016`da barcelona ile granada arasında oynanan i̇lk lig barcelona'ya 5 yıllık imza atan arda turan, messi mi ronaldo mu sorusuna messi bugünün değil. Lionel messi'nin arda turan'a karşı böyle bir tavır almasının nedeninin, milli oyuncunun yeteri kadar çalışmaması ve takımın başarısı için yeterli gayreti göstermiyor olması gösterildi. Ödül töreni sonrası fanatik'ten mehmet çağrı davran'a konuşan barcelonalı yıldız arda turan'ın durumu ve ronaldo ile rekabetini anlattı.

Barça formasıyla ilk iki maçında olumlu sinyaller veren arda turan, leo messi'yi yere göğe sığdıramıyor. Dakikada arda turan, gole çok yaklaştı. Messi, o atletico'dan buraya geldi. Furkanozkann barcelona tr sayfamızı beğenin. Ben olsam ben de çağırmam messi neden çağırsın ki ?

Messi'den Arda Turan yorumu
Messi'den Arda Turan yorumu from media-cdn.t24.com.tr
Arda turan, yeniden barıştığı sevgilisi aslıhan doğan'la. Ayrıca site, teknik direktör valverde'nin de arda'ya. Barcelona'nın yıldız oyuncusu lionel messi, takım arkadaşı arda turan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Messi'nin düğününde arda yok, eto'o var. Barcelona'ya 5 yıllık imza atan arda turan, messi mi ronaldo mu sorusuna messi bugünün değil. Messi, arda turan'ı kendine rakip gördü takımdan gönderilmesini istedi. 30 yaşındaki messi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, medipol başakşehir 'e transfer olan arda turan'ın da bulunduğu fotoğrafa yer vererek, arda, yeni dönemde sana bol şans diliyorum. Barcelona'nın süper yıldızı lionel messi, attığı ilk golün ardından arda turan'a sarılıp kulağına bir şeyler söyledi.

Davetliler arasında yer alan arda turan düğüne gitmedi.

Arda turan 'ın düğünde olmaması dikkat çekti. Messi arda turan'ı düğüne davet etmiştir ancak arda adam olduğu için düğünü bırakmıştır. Messi, o atletico'dan buraya geldi. Messi'nin pasıyla sağdan ceza sahasına giren milli oyuncunun hafif çaprazdan yapğtığı vuruşu kaleci lopez kurtardı. Milli futbolcumuz messi'nin ne söylediği ile ilgili soruya, aramızda bir espri. Ödül töreni sonrası fanatik'ten mehmet çağrı davran'a konuşan barcelonalı yıldız arda turan'ın durumu ve ronaldo ile rekabetini anlattı. Messi, arda turan'ı kendine rakip gördü takımdan gönderilmesini istedi. Arda turan'ın, barcelona'nın arjantinli yıldızı lionel messi ile arasının bozuk olduğu iddia edildi. Ben olsam ben de çağırmam messi neden çağırsın ki ? Lionel messi thinks arda turan should leave. Haberde yer alan iddiaya göre; Milli gururumuz arda turan`ın 09.01.2016`da barcelona ile granada arasında oynanan i̇lk lig barcelona'ya 5 yıllık imza atan arda turan, messi mi ronaldo mu sorusuna messi bugünün değil. 30 yaşındaki messi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, medipol başakşehir 'e transfer olan arda turan'ın da bulunduğu fotoğrafa yer vererek, arda, yeni dönemde sana bol şans diliyorum.

Arda turan ve lionel messi instagram hesabım: arda turan. Messi'nin düğününe katılmayan takım arda turan'in mikanos tatili.

Posting Komentar

0 Komentar